Zgodovina podaljševanja trepalnic

Čeprav je podaljševanje trepalnic masovno pričelo postajati popularno komaj pred nekaj leti, pa zgodovina tega lepotnega tretmaja sega v začetke prejšnjega stoletja.

Skozi zgodovino so namreč ženske po svetu uporabljale sintetične lase za dodatno izpopolnjevanje svojega videza s pomočjo lasuj in lasnjih podaljškov – zakaj jih torej ne bi uporabile še za trepalnice? Že leta 1920 so se ženske pričele pojavljati v katalogih z daljšimi trepalnicami, ki so jih ustvarile s trakovi trepalnic, medtem, ko so v Aziji ženske uporabljale izjemno fascinantno metodo, kjer so posamezne dlake in lase spajale s pravimi trepalnicami, zelo podobno kot to počnemo danes pri metodi podaljševanja trepalnic. Skozi čas se je tehnologija podaljševanja trepalnic izpopolnjevala, vse do danes kjer lahko izkušena stilistka ustvari naravni, na pogled skoraj nerazločljiv, videz podaljšanih trepalnic.

Danes je ta metoda varen in cenovno učinkovit način za vedno popolni videz in slovo od maskare. Kljub temu pa je potrebno biti pri izbiri lepotnega salona, ki vam bo opravil podaljševanje trepalnic previden, saj je v primeru uporabe poceni lepil in neizkušenosti oziroma neizobraženosti stilistke lahko postopek tudi nevaren za vaše oči in prave trepalnice

V kolikor si želite kvalitetno in profesionalno podaljševanje vaših “trepk” me vedno lahko pokličete na 041 313 525 ali mi pošljete elektronsko sporočilo na karmen@podaljsevanje-trepalnic.si.

Si želiš podaljšati trepalnice? Rezerviraj svoj terminček!

Sorodne objave