Nega podaljšanih trepalnic in uporaba Konjac gobice

Imate podaljšane trepalnice in si jih ne upate zmočiti ali celo umiti vaše veke?
Naj vas nebo strah, trepalnice ne bodo odpadle! Vsekakor pa jih morate vsakodnevno umivati tako kot vaš obraz da ne pride do vnetja oči in da sperete vso umazanijo z obraza kot tudi s trepalnic.

Kako si jaz čistim make-up in negujem kožo, ko imam podaljšane trepalnice?
To je zelo preprosto, pomembno je samo, da ne uporabljate kozmetičnih proizvodov na bazi olja. Za vsakodnevno čiščenje uporabljam miceralno vodico, ki jo nanesem na 100% naravno rastlinsko gobico za čiščenje obraza konjac, ki ne pušča nitk tako kot navadna vatka. Tako s krožnimi gibi očistim celoten obraz in odstranim vse nečistoče.

Gobice konjac omogočajo nežno in temeljito čiščenje, so varne in brez kakršnih koli nečistoč ali potencialnih bakterij, ki bi vam lahko škodile.

Konjac gobice so izdelane iz 100% čistih konjac vlaken prehranske kakovosti, so brez konzervansov, umetnih barvil in aditivov. Zaradi vse pogostejših svaril pred nevarnimi vplivi škodljivih kemikalij, ki nas v današnjem času obdajajo na vsakem koraku, dajejo pri podjetju The Konjac Sponge Company velik poudarek na kakovost surovin in proizvodnih procesov. Gobice so izdelane izključno iz čistih naravnih surovin: čistih konjac vlaken, čiste francoske gline in čistega bambusovega oglja, brez konzervansov, umetnih barvil in kemikalij, ki bi gobici podaljševali rok uporabe.

Konjac gobico lahko naročite tukaj: //www.znanje-narave.si

Si želiš podaljšati trepalnice? Rezerviraj svoj terminček!

Sorodne objave

Dodaj odgovor

Tvoja košarica je prazna :(