Ali je podaljševanje trepalnic škodljivo?

Kot stilistka za podaljševanje trepalnic vam lahko povem, da sem že veliko stvari preizkusila. Vedno sem pripravljena poizkusiti nekaj novega in vsak mesec je moja lista lepotnih tretmajev daljša.

Naj ne odloča le cena

Verjetno ste že slišale: “Joooj, imela sem podaljšane trepalnice in sedaj so moje povsem uničene!” Ali pa: “Bila sem pri frizerju in moji lasje so zažgani!” Hočem vam povedati samo, da če nekdo, ki izvaja storitev pa je to lahko frizer, kozmetičarka ali pa zobozdravnik in tega ne naredi profesionalno lahko pride do poškodb, zato bodi pri izbiri svoje stilistke previdna in naj ne odloča le cena pač pa tudi certifikati in materiali, ki se uporabljajo pri podaljševanju vaših trepalnic.

Pri podaljševanju trepalnic je zelo pomembno, da pred aplikacijo trepalnice dobro očistimo in izberemo primerno dolžino, v kotičke oči pa moramo vedno aplicirati krajšo dolžino! Vaše naravne trepalnice je primerno podaljšati za nekje do 30% dolžine vaših naravnih trepalnic. Če se uporablja predolga dolžina trepalnic vaše naravne trepalnice ne bodo prenesle teže zato se bodo povesile in tudi hitreje izpadle. V kotičkih so trepalnice šibkejše zato je tudi potrebno dati krajše in lažje trepalnice. Po nekje enem letu aplikacij je priporočljivo narediti kratek premor.

Nega podaljšanih trepalnic

Prvih 48 ur je potrebno upoštevati navodila, ki vam jih da stilistka. Potem pa je trepalnice in oči potrebno umivati in naj vas nebo strah če jih boste zmočile. Upoštevati je potrebno samo to, da odstranjevalci ličil in drugi kozmetični proizvodi ne vsebujejo olja.

Si želiš podaljšati trepalnice? Rezerviraj svoj terminček!

Sorodne objave

Dodaj odgovor

Tvoja košarica je prazna :(