Vse kar morate vedeti o “Lash Lift” postopku za vihanje trepalnic

Ste že slišali za Lash Lift? Si želite odprtega pogleda z dolgimi, privihanimi trepalnicami, vendar brez vsakodnevnega vihanja trepalnic in nanašanja treh slojev maskare? Niste ravno navdušene nad permanentnim podaljševanjem trepalnic in si želite ohraniti naraven izgled? Tisti videz, ko ste brez ličil a vseeno delujete sveže in urejeno, kot, da jih imate?

Ja točno vemo kakšne so te želje. Vse to je mogoče doseči na zelo enostaven način, s postopkom, ki se imenuje Lash Lift.

KAJ JE LASH LIFT?

Lash Lift je poltrajen postopek, ki posnema učinek, ki ga dosežemo s kodralnikom za trepalnice. Lash Lift, oz. dvig trepalnic, izboljša videz naravnih trepalnic, saj daje iluzijo, da so daljše in bolj definirane. Trepalnice dvigne, priviha, pri čemer ni potrebno kasnejše vzdrževanje. Učinek postopka lahko traja do 6 oz. 8 tednov.

KAKO DELUJE?

Ko govorimo o Lash Liftu, bi postopek lahko primerjali s trajnim kodranjem las ali s “trajno”, kot se je imenovala zelo popularna izbira pri frizerju v 80 ih. Na trepalnice se nanese raztopina, ki ustvari dolgotrajen koder. Ko raztopina deluje ustrezen čas, ji sledi še nevtralizirajoča raztopina, da zaustavi postopek kodranja.
Trepalnice so dvignjene, oči pa so videti večje in bolj odprte!

lash lift vihanje trepalnic ljubljana - Vse kar morate vedeti o “Lash Lift” postopku za vihanje  trepalnic

KAKO DOLGO BO TRAJAL UČINEK?

Odvisno od večih dejavnikov. Gre za poltrajno vihanje trepalnic, saj imajo naše trepalnice, tako kot lasje, svoj rastni cikel. Vsak dan izgubimo od 1-3 naravne trepalnice. Glede na ta podatek, en postopek Lash Lifta traja skozi celo življenjsko dobo naravne trepalnice. Stare trepalnice bodo odpadale, na njihovem mestu pa bodo zrasle nove. Tako se bo učinek lifta zmanjševal postopoma ter se vam ni potrebno bati, da bi imeli na določenih mestih vrzeli brez trepalnic.

KAJ JE BOLJŠA IZBIRA: LASH LIFT ALI PODALJŠEVANJE TREPALNIC?

Kaj bi bila torej najboljša izbira za vas? Lash Lift ali podaljševanje trepalnic?
Ne glede na vaše osebne preference, je pomembno razumeti kateri postopek je za koga bolj primeren.

Idealen kandidat za Lash Lift ste, če imate močne, zdrave trepalnice, vendar želite, da so vaše oči videti odprte in lepe brez vsakodnevnih težav in poškodb s kodralnikom trepalnic. Poleg tega je prava izbira za vas, če si želite naraven videz, ki ne zahteva vzdrževanja ter še vedno želite nositi maskaro.

Imate še kakšna dodatna vprašanja? Z veseljem vam bomo nanje odgovorili in vam svetovali. Pokličite nas na 041 313 788 ali nas kontaktirajte na karmen@podaljsevanje-trepalnic.si