Dve odličji na evropskem tekmovanju v podaljševanju trepalnic

Hej lepotičke!

Poletje se je poslovilo in močno upam, da ste ga maksimalno izkoristile, si nabrale nove moči na dopustu in tudi na morju niste pozabile na popolne trepalnice 🙂 Za menoj je neverjetno poletje, saj si je samo med februarjem in avgustom v naših salonih trepalnice podaljšalo več kot 500 strank! Nikoli si nisem predstavljala, da bomo v tako kratkem času pridobili tako močno izpostavljenost na področju podaljševanja trepalnic. Moto in naša filozofija; kvaliteta pred kvantiteto se je izkazala za pravi recept!

V tem času smo v ponudbo dodali tudi oblikovanje obrvi po metodi AS-Brows, konec oktobra pa se nam pridruži še specialistka v geliranju nohtov tako, da si boste na enem mestu lahko privoščile vse storitve po zadnjih trendih iz področja trepalnic, obrvi in nohtov.

1x1.trans - Dve odličji na evropskem tekmovanju v podaljševanju trepalnic

No, tale blog pa sem se odločila spisati, ker sem resnično ponosna na svoj dosežek v začetku oktobra. Namreč 30. septembra se je v Sloveniji odvijalo evropsko tekmovanje v podaljševanju trepalnic Lash Pro Contest 2017 in po nekaj tedenskem premišljevanju “ja ali ne” sem se odločila, da se ga udeležim in se soočim s svetovno elito stilistk za trepalnice, ter tako vidim kam sama sodim na evropski lestvici.

Dvodnevno tekmovanje se je odvijalo v Ljubljani, udeležilo pa se ga je preko 80 stilistk iz vsega sveta. Sama sem se odločila, da se letos preizkusim v kategoriji Masters Classic Look, ki predstavlja kategorijo kjer se trepalnice podaljšuje na način 1:1, tehnika, ki je najbolj popularna tudi v naših salonih. Na tekmovanju ima vsaka stilistka na voljo natanko dve uri časa, ocenjujejo pa se številni faktorji kot so; končni videz, postavitev trepalnic, čistost dela, odmik od veke, linija in še mnogi drugi, ki na koncu tvorijo popoln videz trepalnic.

Skratka, da ne bo blog predolg. Naslednji dan na slavnostni večerji in podelitvi nagrad sem doživela popolno presenečenje! Na razglasitvi zmagovalk v kategoriji Masters Classic Look mi je najprej pripadlo drugo mesto, česar nisem pričakovala niti v najlepših sanjah, dan kasneje pa so mi sporočili še, da je prvouvrščena v naši kategoriji diskvalificirana zaradi goljufanja in tako mi je pripadel naziv evropske prvakinje v kategoriji.

Vendar presenečenj še ni bilo konec. Po razglasitvi vseh zmagovalk v vseh kategorijah, so sodniki podeljevali še posamezne nagrade. In prav na to nagrado sem najbolj ponosna, saj mi je ena najuglednejših stilistk za podaljševanje trepalnic na svetu in sodnica na večini tekmovanj, Frankie Widdows podelila prvo mesto, za najlepši videz izmed vseh kategorij. In prav to odličje mi pomeni največ.

In tako sem odšla iz svojega prvega tekmovanja v podaljševanju trepalnic z dvema odličjima s čimer se je poplačal ves trud zadnjega leta, prav vsaka stranka je del te zgodbe in del teh priznanj, za kar se vam najlepše zahvaljujem in upam, da mi boste vaše trepalnice zaupale še vrsto let, saj resnično z veseljem opravljam to delo, kar upam, da sem dokazala tudi na tem tekmovanju in bom le še potrdila prihodnje leto na svetovnem prvenstvu v Amsterdamu.

1x1.trans - Dve odličji na evropskem tekmovanju v podaljševanju trepalnic

Dodaj odgovor

Tvoja košarica je prazna :(