3 najbolj trendi barve gelish nohtov za poletje 2021

Končno!

Se strinjamo, da je bila letošnja zima čisto predolga, kajne? Zagotovo smo vsi že naveličani monotonosti, dežja in zimske sivine.

Čas je za poletje!

Za sonce, plažo in sladoled. Poletna garderoba je pripravljena, na depilacijo smo naročene, da pa bo stajling zares popoln, pa tokrat razkrijemo katere so najbolj trendi barve nohtov za poletje 2021.

Lahko si mislite, da so barve, ki jih bomo nosile na naših gelish nohtkih, to poletje, vse prej kot sramežljive. Kot, da bi tudi nohti želeli sporočiti svetu, da imamo dovolj “lockdawnov” in slabih novic ter, da je končno čas za veselje in Pina Colado. 😉

EN PISTACIJEV SLADOLED NA MOJE NOHTE PROSIM!

Ok, seveda ne mislimo dobesedno, čeprav smo ljubiteljice pistacijevega sladoleda. Prvi letošnji trend, ki izstopa je rumeno-zelena barva. Pomislite na zeleno barvo iz 70h let. To je to!
Za prste obliznit. 🙂

ROZA, ROZA…ŽENSKA ROKA LEPO ME BOŽA

Roza je barva, ki je v prvi vrsti zelo ženstvena. In večna. Tokratno poletje naj bodo roza odtenki malo bolj drzni, živahni. Recimo, da je roza dozorela iz nežne, sramežljivne baby roza punčke, v ženstveno roza, ki se zaveda svojih ženskih čarov. Za roke, ki božajo že samo s pogledom na čudovite nohte.

gelish podaljsevanje nohtov roza - 3 najbolj trendi barve gelish nohtov za poletje 2021

 

V VROČIH DNEH SE OHLADI Z MENTOLOM

Mentol odtenek nohtov je nadvse priljubljen zadnje čase, poleti pa ga bomo zagotovo videvali vsepovsod. Je barva, ki pristoji vsem odtenkom kože, še posebej odlično pa se poda zagoreli polti.

Zdaj, ko imamo barvo nohtov izbrano, pa je potrebno samo še poskrbeti, da bo le ta trajala in trajala. Nihče si namreč ne želi okrušenih barv na nohtih ali pa namenjati neskončno dolgo časa za popravke in odstranjevanje laka, lakiranje, sušenje…..Uf, že samo napisati vse to je slišati naporno.

permanentno lakiranje nohtov ljubljana mint - 3 najbolj trendi barve gelish nohtov za poletje 2021
Da se boste lahko to poletje v miru posvetile vsem izbranim aktivnostim, poležavanju na plaži ali pa srkanju prej omenjene Pina Colade in pozabile na stalno urejanje nohtov, se hitro naročite na gelish manikuro. Poskrbeli bomo, da bodo vaše roke urejene do konca dopusta in še dlje.