Serum za rast trepalnic

Akcija!

Serum za rast trepalnic

55.20  49.00 

Znamka: Lash+

Dermatološko testiran serum za rast in krepitev trepalnic. Odličen v kombinaciji s podaljšanimi trepalnicami.

Star pregovor pravi, da so oči ogledalo duše. Ker ljudje najprej pogledamo v oči, opazimo tudi stanje trepalnic. Žal nekatere od nas narava ni obdarila z gostimi in privlačnimi trepalnicami. A zato še ni treba obupati, saj obstaja serum za rast, krepitev in obnovo trepalnic – to je Lash+ Serum! Konec je nanašanja debele plasti maskare, ki trepalnice zlepi v grudice!

Primarna vloga trepalnic je zaščita oči pred tujki in umazanijo, zato je zelo pomembno, da imamo močne, goste in čvrste trepalnice. Poleg varovalne vloge pa imajo trepalnice v današnjem času tudi estetsko vlogo. Predstavnice nežnejšega spola z daljšimi trepalnicami veljajo za zapeljivejše, videz temnejših in gostejših trepalnic pa lepotni vizažisti uporabljajo za poudarjanje oči.

Lash+ Seruma bodo vesele tudi vse zagovornice umetnih trepalnic, saj je Lash+ Serum namenjen in celo priporočljiv tudi za tvoje trepalnice! Še več, to pomeni, da boš prihranila denar, saj ti ne bo treba tako pogosto na dopolnjevanje izpadlih trepalnic.

Lash+ Serum vpliva na:

  • rast novih in krepitev obstoječih trepalnic,
  • polnejše, mehkejše, daljše, sijoče in opaznejše trepalnice,
  • močnejše trepalnice tudi ob nošenju umetnih trepalnic,
  • preprečitev izpadanja trepalnic,
  • večjo samozavest uporabnice,
  • prihranek časa in denarja.

Prednosti:

  • primeren tudi za umetne trepalnice
  • dermatološko testiran

Uporaba:

Trepalnice:

Za najboljši učinek serum v majhnih količinah z miniaturnim čopičem nanesi na zgornjo in spodnjo stran roba veke (tik ob trepalnicah) enkrat dnevno: zjutraj pred ličenjem ali zvečer po čiščenju obraza ter pusti, da se izdelek posuši. Izdelka ne spiraj! Ob tem bodi pozorna, da so trepalnice ob rastišču dobro prepojene s serumom ter da izdelek ne pride v stik z očmi.

Obrvi:

Na obrvi lahko naneseš večjo količino seruma kot na trepalnice. Z miniaturnim čopičem nanesi izdelek enkrat dnevno zjutraj pred ličenjem ali zvečer po čiščenju direktno na mesto, kjer želiš imeti bujnejšo rast obrvi (lahko tudi na gola mesta oziroma tam, kjer ti obrvi ne rastejo).

Sestavine: Aqua, Glycerin, Alcohol denat., Panthenol, Myristoyl Pentapeptide-17, Soluble Collagen, Ostrea Shell Extract, Hydrolyzed Keratin, Arginine, Allantoin, Biotin, Carbomer, Butylene Glycol, Phenoxyethanol.

Zaenkrat še ni ocen.

Be the first to review “Serum za rast trepalnic”

Tvoja košarica je prazna :(