Serum za rast trepalnic

24.90 

Ujemi poglede s svojimi naravno daljšimi, gostejšimi in občutno bolj ukrivljenimi trepalnicami! Priporočljiv tudi za lastnice umetnih trepalnic.

Šifra: PL-LASHSERUM Kategorija:

Opis

Star pregovor pravi, da so oči ogledalo duše. Ker ljudje najprej pogledamo v oči, opazimo tudi stanje trepalnic. Žal nekatere od nas narava ni obdarila z gostimi in privlačnimi trepalnicami. A zato še ni treba obupati, saj obstaja naraven serum za rast, krepitev in obnovo trepalnic – to je Perfectlook Serum! Konec je nanašanja debele plasti maskare, ki trepalnice zlepi v grudice!

Ženske stremimo k popolnosti, zato nenehno iščemo proizvode, ki nam obljubljajo večno mladost in lepoto. Ko gre za zdravje in nego naših oči, dajemo premalo poudarka na varne, naravne in testirane proizvode, kar lahko pripelje do razočaranja, hudih alergijskih reakcij in sindroma suhe denarnice. Z Perfectlook serumom so te skrbi popolnoma odveč! Perfectlook serum deluje na principu spodbujanja rasti in krepitve naravnih trepalnic vse od korenine naprej. V kombinaciji z maskaro boš zlahka ustvarila videz umetnih trepalnic, in to popolnoma naravno! Z Perfectlook serumom boš postala lastnica pahljačastih trepalnic in s ponosom boš lahko povedala, da so trepalnice popolnoma tvoje!

Primarna vloga trepalnic je zaščita oči pred tujki in umazanijo, zato je zelo pomembno, da imamo močne, goste in čvrste trepalnice. Poleg varovalne vloge pa imajo trepalnice v današnjem času tudi estetsko vlogo. Predstavnice nežnejšega spola z daljšimi trepalnicami veljajo za zapeljivejše, videz temnejših in gostejših trepalnic pa lepotni vizažisti uporabljajo za poudarjanje oči.

Perfectlook seruma bodo vesele tudi vse lastnice umetnih trepalnic, saj je PerfectLook serum namenjen in celo priporočljiv tudi za tvoje trepalnice! Še več, to pomeni, da boš prihranila denar, saj ti ne bo treba tako pogosto na dopolnjevanje izpadlih trepalnic.

PerfectLook serum vpliva na:
• rast novih in krepitev obstoječih trepalnic,
• polnejše, mehkejše, daljše, sijoče in opaznejše trepalnice,
• močnejše trepalnice tudi ob nošenju umetnih trepalnic,
• preprečitev izpadanja trepalnic,
• večjo samozavest uporabnice,
• prihranek časa in denarja.

Perfectlook Serum je primeren tudi za umetne trepalnice!

Perfectlook serum je eden redkih serumov na trgu, ki ga lahko uporabljate vse lastnice umetnih trepalnic. In to še ni vse, uporaba Perfectlook seruma je celo priporočljiva!
Poglej preprosto enačbo, zakaj je temu tako:
Uporaba Perfectlook Seruma = močnejše naravne trepalnice
Močnejše naravne trepalnice = manj izpadanja umetnih trepalnic
Manj izpadanja umetnih trepalnic = redkejši obiski kozmetičnega salona
Redkejši obiski = prihranek denarja!

Aqua, Glycerin, Alcohol denat., Panthenol, Myristoyl Pentapeptide-17, Soluble Collagen, Ostrea Shell Extract, Hydrolyzed Keratin, Arginine, Allantoin, Biotin, Carbomer, Butylene Glycol, Phenoxyethanol.